Luxusní káva si žádá dárkové balení ⭐⭐⭐⭐⭐

Když jsme vybírali prémiové kávy do degustačního dárkového balení, chtěli jsme opravdu jen ty luxusní kávy. Aby byla káva opravdu dobrá, musí být nejen z těch nejlepších oblastí, ale zároveň zrnka musí být z té nejvyšší kvality.
 
Protože kávovníky produkují různé velikosti zrn, různé kvality, tak jsou ty nejlepší a luxusní kávy ručně přebírány. Jejich nejlepší zrnka jsou pak označena kvalitou Grade 1. Do dárkového a degustačního balení jsme zvolili kávy právě této kvality a z oblastí, které dávají chuťově nejzajímavější kávy.
 
 
 
Bílé mraky nad městem Boquete v Panamě

Pohled na město Boquete v Panamě - zdroj Istock

Panama Boquete

 
Oblast Boquete dodává jedny z nejlepších panamských káv. Ovocitější, středně plné tělo s jedinečně kořeněným charakterem. V chuti najdete tóny karamelu a citrusových plodů.
 
 

Kostarika

 
Naše Kostarika Tarrazú San Rafael je pěstována v regionu San Pablo & San Marcos. San Marcos je také hlavním městem kantonu Tarrazú a jednou z předních pěstitelských oblastí v zemi, díky své nadmořské výšce a vulkanické červené půdě bohaté na živiny.
 
 
 
 
Ruční sběr kávy v Kostarice
Ruční sběr kávy na Kostarice - zdroj Istock

Zambie

 
Afrika je pravlastí kávy a její produkce neustále stoupá. V Zambii se kávovníky pěstují od padesátých let dvacátého století. Tato káva z oblasti Muchinga je výrazně aromatická, má plné tělo a výraznou chuť s příjemnou ovocnou kyselostí.
 
 

Kostarika, Kolumbie a Indie - káva Gourmet

 
Do výběru jsme zvolili také jednu kávovou směs, která je naprostým favoritem letošního roku. Gourmet má jemné aroma se sladší citrusovou vůní doplněné o kořeněnou dochuť a oříškovo-čokoládové podtóny. Právě vyšší podíl Kostarické kávy zaručuje Gourmetu zajímavou oříškovou dochuť. Při pražení jsou zelená zrna pražena zvlášť. Každá odrůda jednotlivě, to je důležité, aby bylo dosaženo nejvyšší kvality upražené kávy.
 
 
Kávy jsou zabalené v dárkové krabičce s kávovým motivem a přebaleny hedvábným papírem
 
 
Kávová degustační sada Alesio PREMIUM
Kávová degustační sada Alesio PREMIUM dárková krabička
 
 
 
Chci koupit luxusní kávu 1
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz