Hodnocení obchodu

4,9 147 hodnocení
5
143x
4
1x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 5.10.2020
Vše proběhlo v pořádku a rychle. Děkuji
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme :-)
Avatar autora | 31.7.2020
Dobré zkušenosti
Avatar autora | 1.7.2020
+ Vše proběhlo v pořádku

Avatar autora | 16.2.2017
+ Nabízené zboží, Hario dripper byl za nejlenější cenu na trhu.
+ Po přečtení kladných recenzí nebylo třeba váhat a došlo k objednání. Dodací doba 10 dní je trochu dlouhá dle mého názoru, ale to bych i neřešil.
+ Ovšem zboží bylo v pořádku.
- Osobně mě o profesionálnosti obchodu nepřesvědčil email o potvrzení objednávky:"Momentálně se z ní radujeme a hned jak na ní začneme pracovat, dáme Vám vědět :)" Jinak byla komunikace bezproblémová. Celkový dojem? No, už si rozmyslím, zda objednám znovu, upřednostňuji rychlejší dodání.

Avatar autora | 29.1.2017
- Zboží jsem objednával s tím, že je skladem s dobou dodání 1-2 pracovní dny. Dorazilo až za týden.

Avatar autora | 28.12.2016
+ Zaruka opravdu cerstve prazene kavy, nabidka kvalitnich caju a cokolad, rychla komunikace s obchodem, ochota vyjit vstric
- Zadne

Skvela volba pro vyber cerstve prazene kavy, bio caju, cokolady, susenek.
Avatar autora | 23.12.2016
+ pestrá nabídka čajů
+ přehlednost
+ skvělá komunikace

Avatar autora | 22.12.2016
+ rychlé dodání

Avatar autora | 19.12.2016
+ -okamžitá možnost platby
+ -vyzvednutí zásilky v Zásilkovně

doporučuji
Avatar autora | 1.12.2016
Koupila jsem si dvě sady čajů a protože nebyly, tak mi poslali úplně jiné, aniž by se mě někdo zeptal, jestli náhradní zboží chci. Komunikace s obchodem a případná další výměna je otřesná. Nejprve jsem se nemohla dovolat, poté, když jsme se domluvili na předávce,tak paní dala řidiči špatné číslo, takže zatím stále čekám.
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Dobrý den, mrzí nás nespokojenost s našimi službami. Bohužel se nikdo nezeptal na výměnu zboží, protože špatné zboží se dalo do zásilky omylem, nebyl to úmysl. Bohužel se to v předvánočním shonu občas stane. I přes to, že dnes dojde k předání správného zboží, odesíláme zpět zaslanou částku za celou objednávku. Spokojenost je na prvním místě, pokud jste nespokojena, náleží Vám vrácení peněz. Přejeme příjemný předvánoční čas a ať se produkty líbí. Kateřina Šumpíková
Avatar autora | 15.11.2016
+ Exluzivita delikates. Vyborna komunikace.

Určitě doporučuji zde nakupovat.
Avatar autora | 7.11.2016
+ dobrá nabídka zboží, přehledný výběr nabízených produktů, krátké a výstižné vedení celou objednávkou.
- zatím nemohu napsat nic

jednoduché, přehledné, rychlé objednání
Avatar autora | 11.9.2016
Perfektní a milá komunikace, k objednávce (mlýnek na kávu) jsem dostal i dárek v podobě malého balení kávy, což s kombinací s nejnižší cenou na trhu u mě vyvolalo doslova nadšení. Doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme za krásnou recenzi. Hlavně, aby káva chutnala ;-). Při objednávkách kávy je doprava zdarma. Těšíme se případnou další spolupráci. Krásný den. Katka Šumpíková
Avatar autora | 19.7.2016
+ Výborná káva
+ rychlé dodání
- Žádné

Avatar autora | 25.3.2016
Vynikajici obchod.
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Děkujeme :)
Avatar autora | 19.1.2016
+ výběr z možností dopravy, super je i osobní převzetí;
+ rychlá a příjemná komunikace, paní majitelka je fajn a je vidět, že má svůj obchod ráda;
+ ke každému nákupu dárek

Od Alesia jsem brala pravidelně zrnkovou kávu a víno od Vašíčka, kávu mají bezkonkurenční, moc mi chutná, ale teď jsem potřebovala čaje k Vánocům, takže moje volba padla právě na tento obchod, měli i dobrý výběr chutí čaje. Obchod určitě doporučuji, s paní majitelkou je skvělá domluva, je ochotná a snaží se ve všem vyjít vstříc.
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Díky, to je super :).
Avatar autora | 7.1.2016
+ rychlá přeprava a dodání zboží, výborné stránky rychlá orientace

doporučuji ostatním
Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Moc děkujeme za krásné hodnocení. A jsme rádi, že i před vánoci se zadařila rychlá přeprava ;-).
Avatar autora | 27.12.2015
+ osobní dodání
- žádnéskvělá káva skvělý servis

Avatar autora (Administrátor) 9.8.2022
Moc si vážíme času věnovaný hodnocení našeho obchodu. Děkujeme a těšíme se na další spolupráci :).
Avatar autora | 24.12.2015
+ Mají zboží, které jsem jinde nemohla najít
+ Perfektní komunikace s obchodem
- O ničem nevím

Avatar autora | 24.12.2015
+ sortiment,přehlednost,ceny,balení
- nevím o žádných

vynikající komunikace
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení