Neohodnoceno

Santo Domingo zrnková káva 100g

V této kávě najdete tóny sladkého koření, které jsou typické pro karibské ostrovy. Charakteristická je nízká kyselost, vůně tmavé čokolády, vlašských ořechů a náznaky doutníkového tabáku. Tato směs odrůd Caturra a Typica, se pěstuje v půdě bohaté na jíl ve výšce přibližně 900 metrů nad mořem a sklízí se od října do ledna. Poté je ručně sbírána, promyta a fermentována po dobu asi 12 hodin, než je usušena na slunci. V espressu má čistou a vytrvalou dochuť s nádechem koření. 

 

Chuť, vzhled:

  • vyvážená intenzita
  • krémová chuť
  • čokoládové tóny a vůně sladkého koření
  • káva se střední aciditou a příjemnou sladkostí

 

Typ kávy:

  • 100% arabica (odrůdy Typica, Caturra)
  • Santo Domingo Barahona
  • Dominikánská republika, Karibské ostrovy
  • 900 m.n.m.
  • Promytá metoda

 

Středně pražená káva

Můžeme doručit do:
5.3.2021
Skladem (7 ks)
Značka: Alesio
129 Kč 112,17 Kč bez DPH
Kategorie: Káva Alesio
Oblast původu: Severní Amerika
Země původu: Dominikánská republika
Typ kávy: zrnková
Kyselost (acidita): 02-střední
Balení: 100g
Vhodné přípravy: espresso, filtr
Chuť: čokoládová, kořeněná
Druh kávy: arabica
Stupeň pražení: Střední až tmavší - Full city
  • V této kávě najdete tóny sladkého koření, které jsou typické pro karibské ostrovy. Charakteristická je nízká kyselost, vůně tmavé čokolády, vlašských ořechů a náznaky doutníkového tabáku. Tato směs odrůd Caturra a Typica, se pěstuje v půdě bohaté na jíl ve výšce přibližně 900 metrů nad mořem a sklízí se od října do ledna. Poté je ručně sbírána, promyta a fermentována po dobu asi 12 hodin, než je usušena na slunci. V espressu má čistou a vytrvalou dochuť s nádechem koření. 

     

    Chuť, vzhled:

    • vyvážená intenzita
    • krémová chuť
    • ovocné tóny a vůně sladkého koření
    • káva se střední aciditou a příjemnou sladkostí

     

    Typ kávy:

    • 100% arabica (odrůdy Typica, Caturra)
    • Santo Domingo Barahona
    • Dominikánská republika, Karibské ostrovy
    • 900 m.n.m.
    • Promytá metoda

     

    Středně pražená káva