Proč chtít kávové předplatné a jak funguje

Kávové předplatné Alesio
 
 
 
Předplatné kávy je v dnešní době "in" a to z dobrého důvodu. Je to skvělý způsob, jak pohodlně získat kvalitní kávu. V Čechách máme štěstí, že je tu veliký výběr různých kávových předplatných. A tak by se dalo říci, že určitě existuje předplatné kávy pro každého.
 
 

✔ Jak vybrat správné předplatné kávy

 
Možností je skutečně mnoho. Proto jsme se rozhodli sestavit tuto příručku, která vám pomůže najít perfektní předplatné kávy pro vaše potřeby. Jdeme na to!
 
 
 
Pražení kávy Alesio

✔ Co je kávové předplatné a v čem služba spočívá?

 
Služba předplatného kávy dodává kávu přímo do vaší schránky. A to buď týdně, měsíčně nebo na jiném předem stanoveném základě. Káva je odesílána přímo od dodavatele kávy.
 
Mnoho služeb předplatného zasílá kávu na začátku každého měsíce současně všem předplatitelům. Některá předplatná kávy však dodávají svým zákazníkům kávu individuálně. Například ihned po objednání odchází první zásilka a pak vždy v domluvených intervalech. Takže nemusíte čekat třeba 2 týdny, než přijde termín hromadného odesílání.
 
Individuálně také znamená, že si zákazník může sám určit den v měsíci, kdy káva odejde. Tuto možnost nenabízí všichni, ale je skvělá hlavně v případě, že dáváte předplatné jako dárek. Můžete si pak vybrat odeslání třeba přímo na narozeninový den. Nebo když chcete doručit zásilku třeba mezi vánočními svátky, apod.
 
 
 
Kávové předplatné Dárkový box Alesio

✔ Typy kávového předplatného

 
Jsou 2 kategorie kávových předplatných. Jedna je, že předplatné poskytuje přímo značka kávy nebo pražírna. Z jejich vlastní nabídky dostáváte každý měsíc jinou kávu. Druhá kategorie jsou kávová předplatná poskytovaná firmami, které vybírají kávu z více pražíren. Kávové boxy vám pak umožňují ochutnávat více značek. Tato předplatná mají většinou přesně daný den odesílání, například na začátku měsíce. A není tak zpravidla možné si vybrat konkrétní dny na odesílání.
 
 

✔ Výhody předplatného kávy

 
Předplatné kávy je skvělé nejen díky pohodlí, které poskytuje, ale také kvůli rozmanitosti, kterou přináší do vašeho každodenního pití kávy. Vezměte si, kolik znáte kafařů, kteří si kupují stejnou kávu, týden co týden, měsíc co měsíc a rok co rok? Když člověk má rád kávu, tak také ví, jaké chutě a značku má rád, to je jisté. Ale existuje spousta další skvělé kávy, kterou můžeme objevit. Díky předplatnému můžete vyzkoušet nové kávy, které vám pomohou rozšířit obzory. Jinými slovy, hlavní výhody předplatného kávy jsou pohodlí a rozmanitost.
 
 
 
Moka konvička mlýnek a kávy Alesio
 

✔ Nevýhody předplatného kávy

 
Předplatné může mít své nevýhody a určitě je dobré, při výběru na to myslet. Běžně nabízená kávová předplatná, jak už napovídá název, jsou předplacená na nějaké období. Třeba na půl roku nebo na rok. Jenomže, co když zjistíte, že jste nevybrali dobře a vám káva nechutná. Určitě se to může stát, protože káva je subjektivní záležitost. Co chutná jednomu nemusí chutnat druhému. Proto je dobré, se před nákupem ujistit, že můžete předplatné kdykoliv zrušit a zbytek peněz vám bude vrácen.
 
A nejen to, třeba budete chtít v průběhu snížit/zvýšit množství nebo třeba změnit preference chutí. Před objednáním myslete na to, zda je vámi vybrané předplatné dostatečně flexibilní a připraveno ke změnám i v průběhu.
 
 

✔ Všechno má řešení

 
Alternativou je kávové předplatné na 1 měsíc s automatickou obnovou. Každou dodávku platíte zvlášť. Můžete tedy kdykoliv skončit nebo předplatné můžete libovolně měnit. A nemusíte vydávat vysoké částky, abyste si kávu předplatili na rok dopředu.
 
 
Latte art Flat white
 

 

✔ Kávové předplatné KAFEHOLIK od Alesio

 
  • káva je čerstvě pražená v ČR
  • odesíláme ihned po objednání, nebo je možné domluvit individuální termín dodání
  • balíme do dárkových krabiček s kávovým motivem
  • předplatné obsahuje také tipy na přípravu a degustační kartu kávy
  • předplatné můžete kdykoliv upravit nebo zrušit
  • při nespokojenosti vám vrátíme peníze

Podívejte se na varianty

kávového předplatného

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz